UBAT KOLESTEROL BUKAN UBAT AJAIB, BEGITU JUGA DENGAN NUTRIJUICE!

Kebanyakan kita mahukan ubat kolesterol yang boleh jadi 'magic bullet' untuk menurunkan kolesterol dengan cepat. Even statin [ubat kolesterol] yang diambil setiap hari belum terbukti berkesan dalam menstabilkan bacaan kolesterol sekiranya kita tidak berpantang makanan.

Maknanya, kalau kita ambil statin dalam masa yang sama mengambil makanan rendah kolesterol, you may not need to take the pill. Begitu juga dengan Nutrijuice. Ia bukanlah produk ajaib yang boleh menurunkan kolesterol sekelip mata, apatah lagi kalau kita tetap mahu makan makanan high cholesterol.

Statin dan Nutrijuice sama-sama dapat berfungsi dengan baik hanya apabila ANDA membuat pilihan yang sihat dalam diet anda.

Nutrijuice boleh membantu, tetapi jangan fikir bila sudah ambil Nutrijuice you can eat whatever you want.

Cara terbaik merawat kolesterol adalah dengan mencegahnya dari menjadi tinggi kerana kolesterol tinggi bermaksud risiko mendapat sakit penyakit jantung juga lebih tinggi.

Kolesterol cenderung untuk meningkat seiring bertambahnya usia. Dan sesetengah orang ada masalah metabolik yang menyebabkan badan menghasilkan kolesterol secara berlebihan. Tetapi ramai ada kolesterol tinggi mendapatkannya dari gaya hidup. Berat badan berlebihan adalah salah satu punca.

Ramai pengguna Nutrijuice berkongsi bacaan kolesterol yang menurun setelah mengambil Nutrijuice 2-3 bulan. Kami percaya, ia bukanlah kerana Nutrijuice semata-mata tetapi juga usaha mereka untuk mengawal pemakanan.

TAHNIAH!

Pengguna Nutrijuice dinasihatkan untuk :

[i] menurunkan berat badan [jika overweight]

[ii] makan makanan yang rendah kolesterol.

[iii] berhenti merokok.

Jika mahu, banyakkan makan sayur dan buah. Kenapa?

Tahukah anda sayuran dan buah ada kolesterol tersendiri yang boleh 'memakan' kolesterol dalam badan kita?

Tumbuhan ada STANOL dan STEROL yang berfungsi mengurangkan penyerapan kolesterol dalam usus. Bila usus kurang menyerap kolesterol, maka lebih banyak kolesterol keluar dari badan dalam bentuk najis. Bila banyak kolesterol keluar dari badan, tahap kolesterol dalam darah pun menurun.

Kaedah inilah yang kita gunapakai pada NUTRIJUICE. Nutrijuice ada ekstrack stanol dan sterol dari tumbuhan terpilih.

BOLEHKAH SAYA AMBIL NUTRIJUICE BERSAMA-SAMA UBAT KOLESTEROL?

Boleh, tetapi Nutrijuice tidak boleh menggantikan apa yang ditetapkan oleh doktor. Bermakna, kalau selagi doktor arahkan anda ambil ubat kolesterol, sila patuh. At the same time, anda boleh ambil Nutrijuice. Insyallah, it works.

Jika anda sudah pun berjaya menurunkan kolesterol dengan Nutrijuice, kongsikan dengan kami pengalaman anda.

 

Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart