Adakah Middellyf Shaping Brief membantu menegangkan kulit?

Memakai shapewear mempunyai banyak faedah yang jelas termasuk memberi bentuk badan yang lebih langsing dan rata tanpa benjolan lemak. Baru-baru ini seorang customer GreenAard bertanya sama ada Middellyf boleh membantu menegangkan kulit. Dikatakan ada produk bengkung yang claim their bengkung boleh menegangkan kembali kulit yang menggelebeh.

Begini, ya. Kami bukan mahu memburukkan mana-mana produk. Tetapi anda perlu tahu bahawa PAKAIAN TIDAK MEMBANTU MENEGANGKAN KULIT SECARA KEKAL. Jika kulit sudah loose, TIADA PAKAIAN YANG DAPAT MEMBANTU MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT. Satu-satunya cara untuk menegangkan kulit dalam kes ini ialah pembedahan.

Shapewear boleh membantu meratakan benjolan lemak dan memastikan anda muat memakai jeans kegemaran anda. Itu sahaja. Dalam erti kata lain, ya, shapewear membantu pemakainya menjadi lebih yakin diri dengan tubuh badan yang lebih ramping apabila menyarungnya. Kebanyakan orang mahu menyasarkan tempat bermasalah seperti perut, paha dan pinggul. Mereka mahu mengetatkan kawasan pinggul selepas melahirkan bayi. Mereka juga mahu menegangkan semula bahagian perut yang menggelebeh akibat hamil. Mereka mahu membakar selulit di kawasa paha.

Look. Shapewear hanyalah PAKAIAN. Ia tidak akan membantu membakar lemak, menghilangkan selulit, mahupun menegangkan kulit yang sudah longgar. Middellyf Shaping Brief direka untuk menyembunyikan kawasan bermasalah dengan SERTA-MERTA, seperti meratakan benjolan lemak dan selulit di sekeliling perut, paha, dan pinggul. Salah satu faedah memakai Middellyf Shaping Brief ialah ia boleh menjadi salah satu komponen gaya hidup sihat. When you’re investing in the way you look, you’ll feel more confident. Ketika seronok melihat bentuk badan yang lebih slim, secara tak lansung meningkatkan disiplin untuk konsisten menurunkan berat badan.Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart