Tips untuk kulit berseri Aidilfitri ini.

Kurang tidur, stress dan rehat yang tidak cukup boleh meninggalkan kesan di wajah. Kulit berjeragat, dehidrasi, kusam, jerawat, kurang anjal, kedutan awal, eyebags, lingkaran hitam -- semua ini tanda-tanda yang muncul pada kulit. Terdapat beberapa tips yang boleh dilakukan, yang mengehadkan kerosakan sementara ini.

Hydration adalah kunci kepada kulit yang segar, lembab dan sihat. Ini bukan petua baharu, tetapi petua yang mesti diingati sampai bila-bila. We don’t believe in just "Minum lapan gelas air sehari". Tak dinafikan itu memang bagus, tetapi ada perkara lain yang boleh dilakukan. Antaranya, minum air kelapa. Air kelapa mengandungi elektrolit semula jadi yang menghidratkan badan. Ada peluang, minumlah air kelapa. Jika ada budget, ambil suplemen yang mengandungi atau yang meransang asid hyaluronik. Asid hyaluronik menarik air dan menahannya sehingga 1000 kali beratnya sendiri, menjadikan kulit lembap dan glowing.

GLOEI adalah meransang pembentukan asid hyaluronik. Sesiapa yang mengambil GLOEI pasti nampak perubahan kulit yang semakin gebu. Sup tulang juga membantu memberikan kulit yang glowing kerana ia mengandungi glysine yang merupakan komponen protein bagi membentuk kolagen. Kepada pengguna GLOEI, badan anda bukan sahaja meransang pembentukan asid hyaluronik tetapi juga kolagen kerana kedua-duanya dibentuk secara semula jadi dalam badan.

Ramai yang tak tahu penghadaman yang bagus memberikan kulit yang lebih berseri. Kulit yang cantik lebih banyak terletak pada saluran penghadaman, bukannya pada jumlah yang anda belanjakan untuk skincare. Sistem penghadaman adalah tempat utama penyerapan nutrien. Ia juga punca banyak keradangan dalam badan jika tidak berfungsi secara optimum. Penyelidikan menunjukkan bahawa banyak masalah kulit dicetuskan oleh penghadaman yang lemah. Kesan sampingan akibat ketoksikan yang berkaitan dengan sembelit atau kurang lawas adalah acne, iritasi dan kulit kusam. Ini berlaku apabila toksin dan sisa diserap semula ke dalam aliran darah melalui kolon.

Dari aliran darah, toksin ini keluar dari badan melalui organ detoksifikasi terbesar iaitu kulit. GC PLUS membantu pengguna dengan masalah kekembungan dan kurang lawas. Selain dari itu, yang selalu dipandang enteng adalah membersihkan solekan wajah. Tidak kira bagaimana penat pun, tolong pastikan solekan dibersihkan sebelum tidur. Dengan Makeup Remover GreenAard, hanya mengambil masa sekitar 1 minit dan kemudian kulit anda boleh bernafas. Kami harap tips ini membantu anda mendapatkan kulit yang lebih segar dan cantik menjelang hari raya nanti.
Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart