Checklist Sebelum Anda beli GC Plus

Ramai yang berminat dengan GC Plus. GreenAard tidak membenarkan GC Plus diambil sebarangan. Semak checklist ini dahulu. Jika anda pasti anda layak, you can proceed beli GC Plus.

 

1. BMI dan ukuran pinggang

Maklumkan kepada kami tinggi, berat dan size pinggang anda. Berat dan tinggi menentukan BMI anda. Walaubagaimanapun, size pinggang juga memainkan peranan. Pinggang mestilah kurang dari 40 inci untuk lelaki, dan kurang dari 35 inci untuk wanita. Sekiranya lebih besar dari itu, anda dianggap overweight.

 

2. Ubat-ubatan lain

Ubat-ubatan yang diambil secara rutin boleh mengganggu berat badan. Sesetengah ubat merangsang selera makan. Ini menyebabkan anda makan lebih banyak dan cepat lapar. Beberapa ubat mungkin mempengaruhi metabolisme badan. Ini membuatkan badan membakar kalori pada kadar yang lebih perlahan. Ada ubat mempengaruhi bagaimana tubuh menyimpan dan menyerap gula dan nutrien lain. Sekiranya anda ada mengambil ubat-ubat secara rutin, please expect slow progress ketika mengambil GC Plus.

 

3. Penyakit

Kalau anda ada penyakit Alzheimer atau Dementia, tidak sepatutnya menggunakan GC Plus. GC Plus juga tidak boleh diambil semasa mengambil ubat statin yang digunakan untuk mengurangkan tahap kolesterol. Juga, pesakit darah tinggi dan kencing manis yang mengambil ubat-ubatan doktor juga dilarang mengambi GC Plus. Secara amnya tidak menimbulkan apa-apa bahaya pada pesakit darah tinggi tetapi GC Plus ada kalium dan kalsium yang diketahui mengganggu ubat-ubatan darah tinggi.

 

4. Hamil & Menyusu Badan

Yang sedang hamil dan dalam penyusuan tidak sepatutnya mengambil GC Plus melainkan anak sudah melebihi 5 bulan. Yang try to conceive boleh ambil GC Plus. Ini tak bermaksud GC Plus boleh meningkatkan risiko untuk hamil, cuma sekiranya ingin hamil, mengambil GC Plus tidak akan mengganggu proses tersebut. Jika positif hamil, sila berhenti mengambil GC Plus.

 

5. PCOS, Thyroid & Birth Control

Ketiga-tiga di atas melibatkan hormon. Sekiranya anda ada masalah PCOS atau thyroid, ia adalah gangguan semulajadi yang tidak dapat dielakkan. Walaubagaimanapun, anda masih boleh mengambil GC Plus cuma perlu disiplin dan diet yang ketat. Please expect slow progress too. Hubungi kami untuk dapatkan nasihat tentang GC Plus. Sekiranya mengambil birth control, elakkan ambil GC Plus.

 

6. Kekerapan ke tandas

Sekiranya anda ada masalah sembelit, boleh cuba GC Plus. GC Plus bukan julap, tetapi ia meningkatkan metabolisme badan, jadi pergerakan usus boleh menjadi lebih baik.

 

7. Kesan sampingan GC Plus [1]

Kekerapan buang air besar boleh meningkat sekiranya anda makan terlalu banyak refined carbs. Banyak berpeluh dan kerap buang air kecil adalah kesan sampingan penurunan berat badan akibat GC Plus menggantikan lemak dengan lean muscles. Peningkatan metabolisme menghasilkan sejumlah besar sisa dalam bentuk air. Walaubagaimanapun bukan semua orang wajib mendapat kesan sampingan ini.

 

8. Kesan sampingan GC Plus [2]

Pening kepala, sakit kepala, loya dan mengantuk adalah antara kesan yang boleh anda dapat tetapi jarang berlaku. Sekiranya berlaku, itu petanda bahawa GC Plus sedang 'berkerja'. GC Plus meransang serotonin untuk mengurangkan rasa lapar. Serotonin yang dirembeskan secara mengejut dan banyak akan membuat badan menjadi lemah dan sakit kepala. Kurangkan dos kepada 2 biji. Jika ok, slowly increase ke 4 kapsul.

 

Puas hati dengan checklist ini? 

Sekiranya anda rasa yakin, boleh whatsapp 0127728976 untuk order GC Plus.

 

Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart