Apa yang berlaku dalam badan selepas anda ambil GC Plus?

Mesti ramai nak tahu apa sebenarnya berlaku dalam badan the moment anda memakan GC Plus, kan? Baiklah. Kita mulakan dengan GC Plus masuk ke dalam mulut.

Biasanya kami cadangkan ambil sebelum sarapan (atau heavy meal). Pil ini akan masuk ke dalam sistem pencernaan anda. Pil tersebut akan dipecah oleh enzim-enzim dalam perut semasa proses pencernaan. Komponen utama dalam Garcinia Cambogia, iaitu asid hidroksisitrik (HCA), akan dilepaskan dan diserap oleh tubuh.

Setelah diserap, HCA akan bertindak balas dalam tubuh. Antara tindak balas yang berlaku ialah peningkatan penghasilan serotonin serta hormon yang mengawal mood dan nafsu makan. Dengan penghasilan serotonin yang meningkat, anda akan merasa kenyang lebih lama. Ini akan membantu mengurangkan jumlah kalori yang anda ambil setiap hari

HCA juga menghalang enzim citrate lyase yang bertanggungjawab untuk mengubah karbohidrat menjadi lemak. Kombinasi pengurangan selera makan dan menghalang pembentukan lemak, maka BODY FAT akan mula menurun. Dalam tempoh yang berterusan, ukuran lilitan pinggang juga berkurangan. Tak percaya? Selepas ambil GC Plus selama 2 minggu, silakan ambil ukuran lilitan pinggang masing-masing. See the difference!
Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart