Attention/Perhatian
Untuk yang beragama Hindu, produk ini menggunakan bovine gelatin kapsul.
Attention to the Hindus, these products using bovine gelatin capsules.
Sekiranya anda ingin buat pembayaran melalui PayPal, sila tambah 4% ke atas jumlah yang perlu dibayar dan masukkan ke akaun : aveo757@yahoo.com.
Please add 4% on the amount to be paid if paid by PayPal, PayPal account is : aveo757@yahoo.com

  

 

Ok, mari bayangkan pula perasan selepas ambil GC Plus :

1. Dapat pujian dari keluarga dan kawan kerana bentuk badan lebih 'in shape'.
2. Badan bertenaga dan rasa ringan.
3. Tidur lebih lena dan mudah bangun pagi.
4. Masalah sembelit hilang.
5. Kitaran haid lebih teratur dan lebih subur.
6. Mudah mendapatkan size pakaian.
7. Bila ada stamina, rasa semangat untuk bersukan.
8. Terhindar dari risiko mendapat penyakit akibat berlebihan berat badan.

Ubat kurus

Anda kurang setuju dengan kajian dan statistik di atas ? Tapi itulah hakikatnya yang mana negara orang mati sebab tak cukup makan, tetapi di Malaysia mati sebab terlebih makan. Majoriti orang gemuk cenderung makan apabila dia merasa ingin makan, bukan makan pada ketika dia lapar. Pola makan berlebihan inilah yang menyebabkan mereka sukar untuk keluar daripada perangkap kegemukan. Jadi tak hairan jika Malaysia masuk dalam ranking rakyat yang paling banyak obes di Asia Tenggara.

 

Pil kurus

Bila berat badan berlebihan, risiko anda untuk mendapat pelbagai penyakit kronik adalah amat-amat tinggi!

 
 

Pil kurus

 “Dulu ambil GC Plus laju berat turun, pastu stop try makan yang lain, slow sangat turunnya. Sekarang nak kembali semula dengan GC Plus” – Pelanggan


Pil kurus

 “Turun 2kg untuk seminggu tanpa diet. Hari-hari aktiviti penyahtinjaan berjalan lancar sesangat” – Pelanggan 


 “Saya dan kakak turun 2kg dalam masa 8 hari. Cepat kenyang” – Pelanggan 


  

“Baru makan 10 hari dah nampak kesan, selama ini bersenam susah nak turun. Nak repeat lagi” – Pelanggan  


 “Just makan GC Plus, 14kg dah turun” – Pelanggan  


“Bukan sahaja bantu kawal pemakanan dan berat turun tapi glukosa terkawal” – Pelanggan  

 

 

GreenAard Garcinia Plus mengandungi  bahan utama seperti Garcinia Cambogia yang bertindak dalam dua cara.

PERTAMA:

Ia bertindak sebagai penahan selera. Kajian makmal telahpun mengesahkan bahawa kapsul Garcinia Plus yang mengandungi Garcinia Cambogia memberi rasa kurang lapar dan cepat kenyang.

KEDUA:

Garcinia Cambogia bertindak sebagai agen yang menghalang lemak daripada disimpan. Ia membantu badan untuk memecahkan dan menggunakan lemak, bukan menyimpannya di bahagian-bahagian badan seperti perut dan peha. Dengan kata lain, Garcinia Cambogia membantu badan untuk menghilangkan lemak pada bahagian perut dan peha dengan menghentikan penyimpanan lemak tambahan.

 

 

Salah satu herba dalam Garcinia Plus adalah buah mengkudu. Mengkudu bukanlah buah-buahan biasa yang selalu dimakan. Selalunya buah mengkudu ni dicari kalau ditimpa sakit. Khasiatnya pelbagai, diakui oleh saintifik dan dah dipercayai oleh nenek moyang kita dari dulu lagi. Buah mengkudu boleh merawat kulit, memperbaiki fungsi buah pinggang, memperbaiki kitaran haid, dan mengurangkan sakit. Mengkudu juga berfungsi untuk mencepatkan process penurunan berat badan. Ini kerana buah mengkudu sangat tinggi antioksidan. Ia meransang  metabolisme dan menjadikannya lebih mudah untuk bakar kalori dan menurunkan berat badan. Mengkudu akan menghasilkan asid nitrik sebaik sahaja ia dicerna. Asid ini terus sasarkan pada lemak untuk sumber tenaga, bukan pada otot. Sebab selain turun berat badan, mengkudu jugak akan mengurangkan inch loss.

 


“Haid saya kembali” – Pelanggan

 

Garcinia Plus mempunyai Kalonji Oil dan Pegaga. Kalonji Oil memang ubat penyakit wanita seperti keputihan, haid, senggugut dan sexual weakness. Manakala pegaga pula mаmрu merangsang penghasilan kolagen dаn ѕеl telur. Mungkin kerana itu ramai pengguna Garcinia Plus mendapat kitaran haid yang lebih lancar dan tak kurang juga yang berjaya menambah zuriat. Boleh lihat lagi di bahagian testimoni.

“Makan GC Plus now dah preggy” – Pelanggan

"Tak apa ke ambil Garcinia Plus ini? Tak rosakkan buah pinggang ke?"

Kami faham apa yang anda maksudkan. Anda maksudkan tentang kreatinin. Bagi yang tak tau, kreatinin adalah produk yang melalui buah pinggang untuk ditapis dan dihapuskan dalam air kencing. Kreatinin terhasil apabila seseorang mempunyai otot yang lebih dari normal. Dalam bahasa mudah, lebih banyak otot yang dibina, lebih banyak kreatinin yang terhasil. Dalam GC Plus, semua bahan-bahan yang digunakan adalah 100% natural. Tiada bahan kimia dalam GC Plus. Semua bahan adalah bahan mentah saja. Sebab itulah GC Plus takkan membuatkan badan anda susut dengan mendadak, kerana semua bahan yang digunakan adalah natural product. Natural produk tindakbalasnya perlahan tetapi SELAMAT.

Antara bahan yang digunakan dalam GC Plus dan terbukti mengurangkan tahap kreatinin adalah : .
🍃 teh hijau
🍃 kalonji oil
🍃 mengkudu
🍃 bawang putih - bawang putih mampu mengurangkan kreatinin. Bawang putih telah terbukti boleh melindungi buah pinggang daripada kerosakan radikal bebas. Ia juga berkesan menurunkan tekanan darah tinggi. Sehubungan itu, bawang putih adalah baik untuk orang yang mempunyai tahap kreatinin tinggi.

  

Ubat kurus

Ternyata Garcinia Plus bukan sekadar membantu menurunkan berat badan tetapi juga :

1. Menahan selera dan membantu mengawal jumlah makanan yang dimakan
2. Menghalang pembentukan sel-sel lemak dalam badan.
3. Mengurangkan lemak di bahagian perut
4. Mengurangkan rasa lapar lantas membantu dari mengambil makanan secara berlebihan
5. Mencegah pembentukan gas usus
6. Meningkatkan pembebasan gas usus
7. Meningkatkan metabolisme badan
8. Meningkatkan fungsi imunisasi.
9. Memberi kualiti tidur yang lebih baik dengan keberkesanan peningkatan serotonin semula jadi di dalam badan
10. Memulihkan masalah sembelit
11. Masalah tidur dan kelesuan
12. Migraine / sakit kepala
13. Memperbaiki kitaran haid dan masalah senggugut

Dos harian GC Plus adalah berbeza bergantung kepada berat badan semasa anda dan metabolisme, tetapi adalah selamat untuk menggunakan dos yang standard. 

 

Masa yang betul untuk mengambil GC Plus adalah lebih kurang 30 minit hingga 60 minit sebelum makan, sebaik-baiknya pada waktu pagi. Ambil 4 kapsul sudah mencukupi sekiranya anda kategori overweight. Jika anda rasa ada keperluan atau kategori obesiti, dibolehkan untuk mengambil sehingga 6 kapsul sekaligus.

Ramai pengguna Garcinia Plus yang telah mendapat manfaatnya. Ada yang berjaya turunkan berat badan sehingga 21kg! Termasuklah Founder GreenAard sendiri berjaya turun sebanyak 8kg.

Testimoni


 

Setiap pembelian Garcinia Plus akan disertakan dengan kad 10 Days Weights Loss Programme yang bertujuan untuk monitor perkembangan anda selepas pengambilan Garcinia Plus. 

 

Kenapa 10 hari ? Kenapa tak tunggu sampai sebulan?

Badan manusia kalau dalam masa 10 hari selepas menyertai mana-mana program diet, sekiranya masih tidak menunjukkan sebarang penurunan, bermakna badan pengguna ada masalah. Boleh jadi ada ambil birth control, PCOS, masalah thyroid, ambil ubatan-ubatan hospital secara rutin, etc. Pihak kami akan beri khidmat nasihat yang perlu anda ikuti selepas itu. Sebenarnya dalam masa 3 hari saja selepas sertai program diet, badan harus ada perubahan. 

Dalam masa 10 hari sepatutnya penurunan berat paling kurang 580g atau ada pengurangan inci pada lilitan pinggang sekitar 1.5-2 inci. Kalau tidak ada perubahan, mesti ada sesuatu pada badan anda atau anda makan makanan yang manis secara berlebihan. Di belakang weight loss card ini ada guideline untuk anda ikuti supaya proses turun berat tu menjadi makin cepat. 

Untuk pengetahuan anda, setiap produk GreenAard dihasilkan di kilang yang mempunyai 100% Muslim, berstatus GMP dan Halal. Setiap produk yang dikeluarkan akan melalui proses kualiti yang amat ketat dan sudah mesti mempunyai kelulusan JAKIM dan KKM ( MAL17106005T).

 

Kilang GMP

Halal

Utusan Malaysia

 

Sambutan luar biasa terhadap produk GreenAard Garcinia Plus. 

 

Ingin buat pembelian ? Boleh scroll ke bahagian paling atas page ini dan order di situ. Untuk sebarang pertanyaan boleh :

1. Live Chat dengan GreenAard. Klik LET'S TALK di bahagian kiri bawah website ini.

2. Whatsapp 012-7728976 atau 013-7557424 

3. Email health@xzizbiotech.com

 


Among the effects that they experience are :

1. less hunger.
2. more energetic.
3. easier bowel movemement.
4. no period pain.
5. sleep well.
6. no constipation.  

GC Plus not only help you to lose weight, but :

1. helps you control the amount of food you eat
2. preventing the formation of fat cells in the body
3. reduces the fat in the abdomen
4. reduces hunger, thus prevent us from eating excessively
5. prevents formation of intestinal gas and increases emissions
6. increases the body's metabolism
7. provides a better quality of sleep by increasing the effectiveness of natural serotonin in your body
8. relieves constipation
9. improves sleep problems and fatigue
10. improves menstrual cycle and menstrual problems

GC Plus daily dose may vary depending on your current weight and metabolism, but it is always safe to use a standard dose .The right time to take GC Plus is approximately 30 minutes to 60 minutes before meals, preferably in the morning.

Take 4 capsules at once. If you feel there is a need to take up to 6 capsules, please take an additional 2 capsules an hour before dinner. Mothers who breast-feed ( breatfeeding), pregnant women and patients with high blood pressure are not allowed to take this product. There is no scientific evidence that weight loss pills can affect high blood pressure. However, we have little concern with medication taken by patients with high blood pressure.

Although high blood pressure medications do not interact negatively with GC Plus, there are some ingredients in other drugs that can interact in a way that is not healthy, such as cholesterol drugs, drugs to control blood sugar and diabetes medication. Patients with gastritis are also not allowed to take. However, if you want to continue taking  GC Plus we suggest that you seek the advice of a doctor / medical professional.

Want to make a purchase? You can scroll to the top of this page and order there. For any questions you can :

1. Live Chat with GreenAard. Click LET'S TALK at the bottom left of this website.

2. Whatsapp 012-7728976 or 013-7557424

3. Email health@xzizbiotech.com

   

Disclaimer: What we have to say on this web is true and accurate according to current facts and from actual user reviews. Users are advised to use this product as instructions on the product. However we are not responsible if any problems / complications occur to the user on the use of this product.

 

Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart