Ada darah tinggi tapi nak ambil GC Plus juga!

Alahai, ramainya nak cuba GC Plus tapi ada penyakit darah tinggi. Macamana, boleh ke? Ok, look. Realitinya kandungan GC Plus cumalah Garcinia Cambogia (buah asam) dan herba kampung sahaja. Tak ada yang merbahaya. Malah, KKM mengklasifikasikan GC Plus sebagai produk tradisional. GC Plus TIDAK mengandungi sebarang bahan perangsang yang boleh memberi kesan negatif kepada pesakit darah tinggi.

Penting untuk tahu bahawa setiap pengguna MESTI patuh pada dos yang disyorkan apabila mengambil sebarang ubat, termasuklah GC Plus. Kalau arahan kata ambil 4 biji, maknanya ambil 4 biji. Jangan anggap ambil extra maka lebih cepat kurus. NO.

"Adakah itu bermakna kami pesakit darah tinggi boleh ambil GC Plus?"

Kalau tidak ambil ubat darah tinggi, yes, anda boleh cuba GC Plus. Tetapi jika ada ambil ubat darah tinggi, tolong jangan ambil GC Plus. Ini kerana, dalam GC Plus ada kalium (potassium) yang mana kalium diketahui boleh mengganggu ubat darah tinggi. GC Plus tidak bahaya pada tekanan darah tinggi anda, tetapi ia boleh menggangu cara ubat darah tinggi anda berkerja.

Kebimbangan ni wujud atas sebab-sebab yang baik. Bukan GreenAard tak allow you all kurus, tapi adalah lebih baik tumpukan dulu pada ubat-ubatan yang doktor dah bekalkan. Dalam bahasa yang mudah faham, pengidap darah tinggi yang sedang dalam rawatan ubat-ubatan TIDAK BOLEH mengambil GC Plus. Kami cuma tak mahu muncul lebih banyak kesan sampingan dari manfaat apabila anda mengambil GC Plus. Kepada yang mahu mengambil GC Plus, pertama sekali MESTI patuh pada dos pengambilan GC Plus. Hormati dos pengambilan.
Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart