Sila tambah 6% ke atas jumlah yang perlu dibayar sekiranya pembayaran dibuat menggunakan PayPal, ke Akaun Paypal : aveo757@yahoo.com. Attention/Perhatian
Please add 6% on the amount to be paid if paid by PayPal, PayPal account is : aveo757@yahoo.com

  

Makeup Remover GreenAard – Pembersih Muka Berasaskan Buih No.1 

TAHUKAH KENAPA MAKEUP REMOVER PENTING WALAUPUN KITA TIDAK MEMAKAI MAKEUP ?

Bagi wanita yang menggunakan makeup, makeup remover memang item yang wajib sebab ia membantu menanggalkan solekan pada wajah. Memang tak cukup kalau dibersihkan dengan pencuci muka sahaja. Tapi ada sesetengah orang bertanya " Perlu ke pakai makeup remover walaupun tak pakai makeup ? "

✔✔✔Jawapannya......YESSSSS

Kalau nak ikutkan, setiap wanita perlukan makeup remover kalau inginkan kulit betul-betul dicuci bersih. Barulah dapat cegah liang-liang pori yang tersumbat. Betul tak ?

In reality, sebenarnya kulit muka kita memang sentiasa terdedah kepada macam-macam kotoran tidak kiralah udara, air, sentuhan mahupun bahan kosmetik. Sebab itu, selain pencuci muka, makeup remover sangat penting untuk kita membersihkan kotoran kat muka walaupun tak pakai makeup. Kalau kotoran ni menyumbat ke dalam pori-pori, tak ke jerawat senang tumbuh macam cendawan yang tumbuh pada musim hujan. Fikirkan….

 

TAHUKAH KENAPA MAKEUP DAN TIDUR TIDAK BOLEH BERSAMA ?

✔KULIT

Bila kita tidak bersihkan foundation yang seharian melekap kat wajah tu, ia adalah makanan bagi bakteria. Lebih-lebih lagi di kawasan T-zon. Pada waktu malam, walaupun dalam keadaan ber-aircond, kulit kita tetap mengeluarkan peluh dan minyak. Jadi, kalau solekan tak bersih sepenuhnya, minyak dan peluh tadi akan bercampur dengan sisa solekan dan akan menyebabkan radang kulit untuk jangka masa yang panjang. Antaranya jerawat.

✔BIBIR

Lipstick tu tak payah la dipakai sehingga dibawa ke tidur sebab ada kesan juga tau ke atas bibir nanti. Bahan dalam lipstick tu sebenarnya boleh menyebabkan sekitar bibir akan menyebabkan blackhead berbau, mengakibatkan bibir menjadi tak segar dan kusam.

✔MATA

Tidur dengan eye shadow juga sangatlah tidak digalakkan kerana ia akan membuatkan kelenjar minyak tersumbat.

 

Testimoni pelanggan – Mudah guna just press

 

Testimoni pelanggan – Jimat tak perlu guna pencuci muka lagi

 

Testimoni pelanggan – Pembersihan sempurna

 

Testimoni pelanggan – Wudhuk friendly

 

Testimoni pelanggan – Mudah bawak travel

 

Testimoni pelanggan – Berbaloi dan share bagi family pakai

 

 

Makeup Remover GreenAard adalah penghilang solekan berasaskan buih yang cukup lembut pada kulit sensitif dan kulit normal. Hanya menggunakan esktrak semulajadi, ia membantu membuang solekan dan sel-sel mati dan baik untuk kegunaan harian. Ia menanggalkan walau solekan yang paling degil dengan hanya gosokan perlahan pada kulit. Sesuai digunakan untuk mereka yang ingin mengelakkan iritasi pada kulit kerana produk ini bebas haruman. 

Ia unik, dengan rumusan 5 dalam 1 yang tak memberikan ketegangan pada wajah selepas cucian :

1. Menanggalkan solekan dan sunblock. 
2. Membersihkan wajah. 
3. Membuang lebihan minyak pada wajah. 
4. Membuang sel-sel mati pada kulit wajah. 
5. Melembapkan kulit.

 

Cara penggunaan : 

1. Semburkan sedikit pada tapak tangan, kemudian sapu pada seluruh wajah/kawasan solekan. 
2. Bilas dengan air. 
3. Keringkan wajah dengan tuala bersih secara pat dry.  

 

Salah satu bahan semulajadi dalam Makeup Remover GreenAard adalah COCONUT OIL atau MINYAK KELAPA. Antara kebaikan minyak kelapa ini 

✔Berfungsi Untuk Melembabkan Kulit

✔Mengatasi Masalah Jerawat

✔Mencerahkan Kulit Wajah

So jangan terlepas untuk merasai kebaikan-kebaikan di atas yang mana Makeup Remover ni boleh dijadikan pencuci sekali bukan untuk bersihkan makeup sahaja.

 

Manakala HORSE CHESTNUT atau BUAH BERANGAN yang terdapat dalam Makeup Remover GreenAard membantu melawan tanda-tanda penuaan  pada kulit, ciri-cirinya yang anti radang seperti mengurangkan bengkak, memperbaiki lebam dan kebiruan pada kulit akibat kapilari darah pecah di bawah kulit. Ia juga anti-bakteria dan anti-kanser.

  

 

Makeup Remover GreenAard dihasilkan di kilang yang berstatus GMP. Produk yang dikeluarkan akan melalui proses kualiti yang amat ketat dan sudah mesti mempunyai kelulusan KKM ( NOT 161000079K ). 

Makeup Remover GreenAard ada merkuri tak? Al-maklumlah sekarang banyak isu pasal produk timbang kilo. Lebih-lebih lagi GreenAard makeup remover begitu superb boleh tanggalkan makeup sekelip mata. Kami bersikap telus.

Boleh rujuk recent batch result laboratory di bawah ini. No trace heavy metals. LOR tu benchmark untuk system trace kehadiran metal. Kalau the system tak dapat detect any metals sehingga ke nilai benchmark tu, maknanya sample bebas dari heavy metal. 

 

Sambutan hebat dari pengguna wanita kepada Makeup Remover GreenAard.

 

 

Ingin buat pembelian ? Boleh scroll ke bahagian paling atas page ini dan order di situ.
Untuk sebarang pertanyaan boleh :

 

 Scroll ke bahagian bawah website. 
   012-7728976 
  health@xzizbiotech.com

 

GreenAard Makeup Remover is a foam-based make-up remover that is gentle enough for sensitive skin and normal skin. Only use natural extracts, it helps to remove makeup and dead cells and good for daily use. It removes even the most stubborn make-up with just rubbing gently on the skin. Suitable for those who wish to avoid irritation to the skin because this product is fragrance free.

It is unique, with 5 in 1 formula that did not provide tension on the face after cleaning :

1. Removes makeup and sunblock.
2. Clean the face.
3. Remove excess oil on the face.
4. Remove the dead cells on the skin.
5. Moisturize skin.

Method of use :
1. Spray a small amount on your palm, then rub the entire face / makeup area.
2. Rinse with water.
3. Pat-dry your face with a clean towel.

   

Disclaimer: What we have to say on this web is true and accurate according to current facts and from actual user reviews. Users are advised to use this product as instructions on the product. However we are not responsible if any problems / complications occur to the user on the use of this product.
Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart