Wet wipes boleh menyebabkan muka berjerawat.

 

 .

Apakah kualiti yang terbaik yang patut ada dalam makeup remover?

Makeup Remover yang bagus MESTI berupaya membuang solekan dengan cepat dan bersih, tidak menyumbatkan liang kulit dan tidak meninggalkan sebarang kesan pada kulit. Sesetengah orang lebih suka guna wet wipes untuk bersihkan solekan sebab mudah untuk dibawa ke mana-mana. Lagipun guna wet wipes tak perlukan air. Tapi ramai yang tak sedar penggunaan wet wipes sebenarnya tak benar-benar membersihkan solekan malah akan membuatkan solekan 'terbenam' ke dalam liang kulit akibat gosokkan yang kuat. Ini akan menyebabkan kotoran dari sisa solekan menyumbatkan liang kulit dan membawa kepada pelbagai penyakit kulit seperti jerawat. Orang yang ada kulit sensitif atau mata sensitif perlu elakkan dari mengguna wet wipes.

Untuk membuang solekan degil atau kalis air (waterproof), sebaik-baiknya gunakan makeup remover yang membuang solekan mata dengan cepat dan lembut (tak perlukan gosokkan kuat), serta tak berminyak supaya ia tidak meninggalkan sebarang sisa solekan. Orang yang berkulit kering pastikan menggunakan makeup remover berasaskan krim atau losyen kerana ia bukan saja menyingkirkan solekan tetapi melembabkan kulit.

GreenAard Makeup Remover adalah formula 2 dalam 1 yang bukan saja menanggalkan solekan dalam masa 1 minit tetapi juga bertindak sebagai pencuci muka. Hand-carry, berbentuk spray yang mengeluarkan mousse bukan cecair. Kebarangkalian untuk makeup remover tertumpah dalam bag adalah zero! 

Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart